Nieuw

Eagle-Eye Cherry | Back on Track

Eagle Eye Cherry komt naar Brugge! We zijn verheugd om de komst van deze getalenteerde singer-songwriter aan te kondigen als onderdeel van zijn langverwachte nieuwe live tour. Bereid je voor op een avond vol meeslepende muziek en onvergetelijke herinneringen.

Eagle Eye Cherry heeft zichzelf bewezen als een van de meest geliefde en veelzijdige artiesten van onze tijd. Met zijn kenmerkende stemgeluid heeft hij wereldwijd een enorme fanbase opgebouwd. Zijn muziek combineert op unieke wijze invloeden uit pop, rock en folk, waardoor hij een genre-overstijgende stijl heeft ontwikkeld die zowel tijdloos als eigentijds is.

Tijdens dit concert zal Eagle Eye Cherry zijn grootste hits spelen, zoals "Save Tonight" en "Falling in Love Again", evenals nummers van zijn nieuwe album dat binnenkort zal worden uitgebracht. Zijn optreden staat garant voor een onvergetelijke ervaring, waarbij de krachtige emoties en energie van zijn muziek moeiteloos samenkomen.

Mis deze unieke kans niet om Eagle Eye Cherry live te zien optreden tijdens zijn nieuwe tour. Kom en dompel jezelf onder in de muzikale wereld van deze buitengewone artiest. Wees erbij in Owla Brugge en beleef een concertervaring die je nog lang zal bijblijven!

 

Praktisch

Prijzen

Tickets: € 28,00
 

Adres

Bilkske 3, 8000 Brugge

Uur

19u00 deuren
20u00 concert

* Uren kunnen nog wijzigen.

Info

Opstelling: Staand
Parking: Alfapark, Predikherenrei 4A, 8000 Brugge
De Lijn: (openbaar vervoer) bus 6 - 16

Koop tickets