Heilige Familiekerk omgedoopt tot 'Owla'

Van kerk tot muziektempel.

De voormalige Heilige Familiekerk, gelegen in 't Brugse Bilkske, doet voortaan dienst als muziektempel. De jonge ondernemers en broers Mon en Zowie Hayen zijn de bezielers achter deze transformatie. “We toveren de kerk om tot een feest- en evenementenzaal en kunnen al optredens van onder meer Johnny Logan en Raymond van het Groenewoud aankondigen”, aldus de trotse nieuwe eigenaar.

Mon en Zowie Hayen zijn de uitbaters van de bekende Brugse brasserie Uilenspiegel en organiseren jaarlijks hun succesvolle Uilenspiegelfeesten. Tijdens de meest recente editie stonden niemand minder dan Eurovisiesongfestivalwinnaars Sandra Kim en Johnny Logan op het podium. Voor deze traditie is nu een vaste stek gevonden. Meer nog, voortaan komen maandelijks de grootste Vlaamse en internationale artiesten optreden. De eer om de voormalige kerk muzikaal in te wijden is voorbehouden aan Luc Steeno, gevolgd door o.a. Raymond van het Groenewoud, de Romeo's en Mama's Jasje. Ook Regi, Camille, Boef en Natalia komen binnenkort het beste van zichzelf geven. Ontdek hier de volledige kalender.

Horeca zit de jonge zaakvoerders in het bloed en daar kun je tijdens de optredens uitgebreid van genieten. Dankzij het 'diner & show concept' kun je ervoor kiezen om tijdens het optreden van je favoriete artiest uitgebreid te lunchen of dineren. Kortom, Owla is klaar voor een toekomst vol topartiesten en gastronomie en verwelkomt je graag vanaf zondag 15 mei in 't Bilkse 3, Brugge.