Schlagertje vier

Op zondag 26/03/2023 verwelkomen we je graag op ons zevende "Schlagertje vier". Wij garanderen een namiddag vol amusement, de grootste meezingers en uiteraard vier topartiesten.

Lou Driesen staat beter bekend als de Belgische Joe Cocker, al jaren is hij een vaste waarde op de vlaamse podia met zijn tribute-act: Lou Cocker. U kent hem zeker en vast uit zijn passage bij de Voice Senior, op VTM, waar hij één van de topfinalisten werd!
Lou Cocker heeft voordien ook al mogen optreden voor een volledig uitverkocht sportpaleis tijdens de concerten ter ere van Rodeneuzendag, waar hij het nummer 'Up where we belong' in duet met Natalia kwam zingen.
Klaar voor een uurtje Rock and Roll en Blues? Lou Cocker brengt talloze hits van Joe Cocker tot vele andere mooie covers. Lou will have you 'Feelin' Alright'.

Onze tweede act is Mieke, de schlagerkoningin uit de jaren '70 en '80! Niet op 'Zaterdagavond' maar op Zondagmiddag komt Mieke al haar grootste hits en meezingers zingen.
U kent Mieke ongetwijfeld van haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 1993 en haar monsterhit '1000 sterre'!

Voor onze derde schlager is geen introductie nodig, het is de enige echte Sam Gooris! Al sinds de jaren '90 is Sam Gooris een vaste waarde in de Vlaamse entertainmentsector.
Hij werd bekend met zijn hit songs 'Marijke' en 'Laat het Gras maar groeien'. Onlangs was hij nog het middelpunt van de aandacht in Vlaanderen dankzij zijn populaire TV reeks: 'Expeditie Gooris'.
Trek alvast maar jullie 'Basketsloefkes' aan want het belooft een middag vol ambiance te worden met Sam erbij!

Om de middag af te sluiten staat Peter Koelewijn voor u klaar! Al 60 jaar lang speelt Peter het dak eraf in elke zaal die hij betreedt.
Met hitsingles zoals 'Kom van dat dak af' en 'Als ik God was' werd Peter de vorige eeuw een muzikale god in Nederland en België. Tijd om de legende in de bloemetjes te leggen bij Owla!

Reserveer nu uw plaatsen voor de zevende editie van 'Schlagertje vier', niet te missen!

line up:

14.00 u. Lou Cocker
15.00 u. Mieke
16.00 u. Sam Gooris
17.00 u. Peter Koelewijn

Praktisch

Prijzen

Ticket: € 29,00
Ticket + gerecht "Vlaamse Klassiekers": € 49,00

En we verwennen jullie ook nog met gratis taart en koffie.

Adres

Bilkske 3, 8000 Brugge

Uur

12.00 u. deuren
14.00 u. optredens
18.00 u. einde

Info

Opstelling: Zittend
Parking: Alfapark, Predikherenrei 4A, 8000 Brugge
De lijn: (openbaar vervoer) bus 6 - 16

Koop tickets