Schlagertje vier

Op zondag 21/05/2023 verwelkomen we je graag op ons negende "Schlagertje vier". Wij garanderen een namiddag vol amusement, de grootste meezingers en uiteraard vier topartiesten.

Al 50 jaar is John Leo thuis in de muziekwereld, op en naast het podium! Op zijn vijfjarige leerde hij al accordeon spelen en dankzij zijn pastoor ontdekte hij zijn liefde voor de zang.
Enthousiasme, swing en vooral heel veel sfeer is wat de John Leo Showband te bieden heeft. U herkent John wellicht vanuit The Voice Senior, waar hij in 2018 de allereerste winnaar van het programma werd.
Sinds de overwinning gaat John helemaal voor zijn zangcarrière en tourt hij het hele land door samen met zijn showband.
Nederlandse plaatjes, Engelse meezingers, ... John Leo tovert ze met een glimlach uit zijn stembanden!

Next up is de Italiaanse furie uit de Limburg, Loredana! Al van kleins af aan is Loredana geobsedeerd met muziek. Ze nam deel aan competities en tekende op haar zestiende al een platencontract!
In 2008 kreeg Loredana de kans om samen te werken met DJ en Producer, Pat Krimson. Sindsdien maakt Loredana deel uit van het enorm populaire duo, 2 Fabiola. Onlangs was het duo nog te gast bij 'Liefde Voor Muziek', waar ze covers brachten zoals 'When the lights go down' en 'Silence'.
Als één van de meest elektrische artiesten uit Vlaanderen wordt het gegarandeerd knallen!

Gene Thomas. Dat is het antwoord op de vraag 'Wie is één van de meest veelzijdige artiesten van het land?'. De muziek van Gene heeft geen introductie nodig.
Sinds zijn doorbraak met X-Session in 1996 staat Gene Thomas al op de planken, in 2004 brak hij solo ook echt door met 'Voor haar'.
Hij is altijd trouw gebleven aan z'n publiek en nummers zoals 'Kom wat Dichterbij', 'Wees van mij' en 'Soleil Soleil' worden nu door jong en oud meegezongen.
De hits bleven maar komen voor Gene Thomas, die in totaal een dertigtal Ultratop hits heeft gescoord. We kennen Gene verder nog uit verschillende Tv-reeksen en shows zoals 'Aspe' en 'Expiditie Robinson'.
Gene Thomas is een optreden dat zeker niet te missen valt!

Om ons 'Schlagertje Vier' compleet te maken staat Dennie Christian voor u klaar om de avond af te sluiten. Hij straalt nog steeds dezelfde charme en energie uit als in 1973, toen Dennie zijn eerste monsterhit scoorde met 'Rosamunde'.
Dankzij Dennie Christian is het 'Schlagerfestival' vandaag de dag wat het is. Hij presenteert de show al sinds 1982! Spelenderwijs sleept Dennie je mee in zijn passie voor Duitstalige muziek.
Tot op heden heeft hij ontelbare singles en albums uitgebracht en kende hij daarmee hele grote succesen in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk.
Met meerdere platinum en gouden LP's op zijn naam is Dennie een rots in de branding van het genre.

Reserveer nu uw plaatsen zodat u 'Schlagertje Vier' niet hoeft te missen!

Line up:

14.00 u. John Leo
15.00 u. Loredana
16.00 u. Gene Thomas
17.00 u. Dennie Christian

Praktisch

Prijzen

Ticket: € 29,00
Ticket + gerecht "Vlaamse Klassiekers": € 49,00

En we verwennen jullie ook nog met gratis taart en koffie.

Adres

Bilkske 3, 8000 Brugge

Uur

12.00 u. deuren
14.00 u. optredens
18.00 u. einde

Info

Opstelling: Zittend
Parking: Alfapark, Predikherenrei 4A, 8000 Brugge
De lijn: (openbaar vervoer) bus 6 - 16

Koop tickets