Nieuw

Uilenfeesten 2023 met Willy Sommers, Laura Lynn, Frans Bauer

Op woensdag 23 augustus 2023 is het opnieuw tijd voor de Uilenfeesten! Het belooft een spectaculaire derde editie te worden: dit jaar hebben we een prachtige line-up met optredens van niemand minder dan Willy Sommers, Frans Bauer en Laura Lynn!

 

Willy Sommers is de kroonprins van het Vlaamse lied die bekend staat om zijn hits als "Laat de zon in je hart" en "Als een leeuw in een kooi". Al 50 jaar is hij te zien op de Vlaamse podia en ondertussen bestijgt hij nog steeds de troon door de ene hit na de andere te zingen.

 

Frans Bauer is een Nederlandse zanger die al jarenlang aan de top staat in de Nederlandse muziekwereld. Met hits als "Heb je even voor mij" en "Een ons geluk" weet hij het publiek keer op keer te raken.

 

Laura Lynn is een Vlaamse zangeres die vooral bekend is van haar hits in het schlager-genre. Met nummers als "Je hebt me 1000 maal belogen" en "Arrivederci Hans" zorgt zij voor een heerlijk feestje met de nodige sfeer, ambiance en meezingers die iedereen uit hun stoel halen!

Voor een beperkt aantal gasten is een heerlijk 2-gangenmenu inbegrepen bij restaurant Uilenspiegel, dat op enkele minuten wandelafstand gelegen is van de concertzaal! Dit menu is inbegrepen in de tickets voor ‘Zone A’, alsook de beste plaatsen in de zaal.

 

Reserveer nu uw plaatsen en geniet mee van een onvergetelijke derde editie van de Uilenfeesten! Tot in augustus!

 

Line-up:

18:00 Deuren / Diner Uilenspiegel

20:30 Laura Lynn

21:30 Frans Bauer

22:30 Willy Sommers

Praktisch

Prijzen

Ticket zone A, green zone: € 89,00 incl. 2-gangenmenu (in restaurant Uilenspiegel) (max 90 p) + beste plaats aan het podium
Ticket zone B, orange zone: € 69,00
Ticket zone C, blue zone: € 59,00

ALL INN VIP (balkon) 4 personen ( 14 tafels): Koude en warme hapjes + Meet and Greet: € 500,00 voor tafel van vier personen
ALL INN VIP (balkon) 6 personen ( 2 tafels): Koude en warme hapjes + Meet and Greet: € 700,00 voor tafel van zes personen

De zones kan je bekijken op het Reserveringssysteem

Adres

Bilkske 3, 8000 Brugge

Uur

18.00 u. deuren
20.30 u. Laura Lynn
21.30 u. Frans Bauer
22.30 u. Willy Sommers

Info

Opstelling: zittend
Parking: Alfapark, Predikherenrei 4A, 8000 Brugge
De lijn (openbaar vervoer): bus 6 - 16

Koop tickets