Nieuw

KIDS DAY met Loco Kids Disco en De Bende

Op Zondag 02 april 2023 organiseert Owla de ‘Owla Kids Day’, compleet met dans- en speeltijd op de muziek van 'Loco Kids Disco' en volop entertainment door 'De Bende'.

 

 

Een live familieshow voor alle leeftijden? Dan zit je zeker goed bij de Loco Kids Disco. DJ Starhead en zijn zangeressen Emma, Caro en Jessi gingen in 2020 van start en mochten al snel verschillende festivals en evenementen spelen. Laat de kindjes eens echt uit de bol gaan! Loco Kids Disco speelt de beste hits for kids van vroeger tot nu gecombineerd met enkele 90’s en 00’s hits die ook voor de volwassenen leuk zijn! 

 

Wie De Bende al eens eerder aan het werk zag op het podium, weet dat ze er alles aan doen om iedereen aan het zingen, dansen en springen te krijgen. Van de coolste kleuter tot de hipste papa’s!

Met de nieuwe gezichten Luca en Amy, gekend van K2 zoekt K3, staat de Bende voor jullie klaar om er een waar feestje van te maken! Ze werden dankzij het tv-programma beste vrienden en ze besloten samen Vlaanderen op stelten te gaan zetten met De Bende! Met een uur non-stop hits, dansen en gieren garanderen ze ambiance voor jong en oud!

 

Reserveer nu tickets en geef de kinderen een namiddag om nooit te vergeten!

Praktisch

Prijzen

Ticket: € 9,00

Adres

Bilkske 3, 8000 Brugge

Uur

13.00 u. deuren
14.00 u. optredens
16.00 u. einde

Info

Opstelling: Zittend
Parking: alfapark, Predikherenrei 4A, 8000 Brugge
De lijn: (openbaar vervoer) bus 6 - 16

Koop tickets